Operatieloepen

Ergra engelen is de preferred dealer van ZEISS voor operatieloepen en bijhorende verlichting. Deze operatieloepen met een vergroting van 2,5x tot 5x bieden diverse mogelijkheden voor tandartsen, hand- & vaatchirurgen, NKO-artsen, orthopedisten, plastische chirurgen en bij uitbreiding alle soorten heelkunde waarbij een precies zicht en ergonomie essentieel zijn. Onze specialisten begeleiden u graag bij het selecteren van de juiste oplossingen.

Ons aanbod

Kies uit een breed aanbod operatieloepen van ZEISS.

ZEISS EyeMag Operatie Loepen

Precisie op het eerste zicht

Geneeskunde vereist tegenwoordig nauwgezette aandacht voor detail. Het zien van kleine anatomische structuren is niet mogelijk zonder de juiste vergroting en hoogwaardige optiek. Duidelijkheid en precisie maken succesvolle behandelingen en zorg van optimale kwaliteit mogelijk. 

EyeMag® medische loepen van ZEISS bieden hoogwaardige optische prestaties voor beginnende en ervaren gebruikers. Uitgerust met LED-verlichting, bieden de visualisatietools een grote beeldhelderheid en scherptediepte over het gehele behandelgebied. De ZEISS EyeMag medische loepen zijn gebruiksvriendelijk en comfortabel in gebruik en combineren elegantie met een functioneel ontwerp in een breed scala aan werkafstanden en vergrotingsniveaus. 

Deze loepbrillen zijn uitstekend geschikt als operatiebril of chirurgische bril voor een chirurg, NKO arts, tandarts of voor een arts die haarimplantaten aanbiedt. Deze loepbrillen kunnen ook gebruikt worden als loepbril voor restauraties van kunstwerken.

Operatie Loepen ZEISS EyeMag Smart

Met 2,5x vergroting, ideaal voor toepassingen die een groot gezichtsveld en een uitstekende scherptediepte vereisen. Verkrijgbaar met titanium brilmontuur of modieus sportmontuur.

Operatie Loepen ZEISS EyeMag Pro F & KS

Rand-tot-rand scherpte met tot 5x vergroting, ideaal voor gebruikers met hoge vergrotingsbehoeften. Verkrijgbaar met titanium brilmontuur of comfortabele hoofdband.

Gratis proef

Voor loepbrillen en dentale microscopen biedt ergra engelen een gratis proefperiode aan volgens het no-cure-no pay principe. Dit betekent dat u loepbrillen of microscopen gedurende een bepaalde periode kan testen. Zelfs als blijkt dat na deze periode het toestel niet voldoet aan uw verwachtingen en/of behoeften, hoeft u niets te betalen. Zo bieden wij de garantie dat we de meest geschikte oplossing leveren.

Demo aan huis

Wilt u liever een demo aan huis aanvragen? Dat kan! Onze specialist komt graag bij u langs.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 03 888 11 40 of per e-mail.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Getuigenissen

“‘Ik werk al lang met de operatieloepen van ZEISS. Elke chirurg en oogarts zou er gebruik van moeten maken. Hoe sneller je er mee begint, hoe preciezer je kunt gaan werken!”

– Dr. Jonckheere, AZ Monica Deurne