Webshop Ergra Engelen

Welkom op de webshop van ergra engelen. Heeft u een verminderd zicht? Bij ons kunt u als slechtziende terecht voor hulpmiddelen en toebehoren in het low vision gamma.

Low Vision hulpmiddelen

Als gewone glazen, contactlenzen of implantlenzen geen goed zicht meer geven, heeft u waarschijnlijk een lage visus (gezichtsscherpte) en bent u slechtziend. In het Engels heet dit ‘low vision’. Er is sprake van slechtziendheid bij een gezichtsscherpte met een correctie lager dan 0.3 (30%). Ook personen met een reduced vision (3/10 tot 6/10 verminderd zicht) kunnen geholpen worden door ons.

Gelukkig zijn de hulpmiddelen bij slechtziendheid divers. Bij ergra engelen kunt u terecht voor verschillende soorten loepen, elektronische hulpmiddelen (beeldschermloepen, voorleesapparaten) en zelfs verlichting om uw zicht te verbeteren.

Als persoon met verminderd zicht kunt u bij ons terecht voor een oplossing op maat van uw situatie. Bekijk gerust de mogelijkheden in onze webshop. U kunt nadien een afspraak maken. Een team van gespecialiseerde opticiens staat voor u klaar!

Resultaat 1–24 van de 138 resultaten wordt getoond