Opleidingen

Als specialist in low vision en reduced vision, organiseren we op regelmatige basis opleidingen voor opticiens en oogspecialisten, met een focus op specifieke innovaties en nieuwe producten. Zo blijft u steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe technieken op de markt.

Permanente vorming

Zo voorzien we een permanente vorming in samenwerking met Odisee in Brussel, in de Bacheloropleiding Optiek & Optometrie. Tijdens deze vormingssessies – bijvoorbeeld ‘aanpassing van Kepler en Galileï bij Low Vision’ – gaat u samen met onze specialisten aan de slag met de nieuwste technieken.

Opleidingen Low Vision Centrum

Ook bij ons in Schelle kunt u terecht voor een opleiding rond de nieuwste technologieën en oplossingen in het low vision gamma. Onze specialisten bezoeken jaarlijks diverse buitenlandse seminaries en beurzen die specifiek gericht zijn op nieuwigheden en innovaties zoals de ontwikkelingen in medische filters, prismatische loepenbrillen, telescopische kijkers, enzovoort.

Aanbod opleidingen

Momenteel staan er geen opleidingen op de agenda. Wilt u graag op de hoogte blijven van de agenda in verband met de opleidingen?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

  Deze klanten zijn heel tevreden met hun verbeterd zicht

  C. VDS
  C. VDS
  22/06/2021
  Veronique Vande Gucht
  Veronique Vande Gucht
  18/11/2020
  Dankzij ergra-engelen kan mijn moeder weer lezen! Door een uitgebreid onderzoek en anamnese werd er rekening gehouden met de wensen van mijn moeder! Bedankt!
  Martine Derycke
  Martine Derycke
  18/11/2020
  Zeer tevreden van mijn kappenbril met filterglazen. Bedankt!
  Agnès Van Goethem
  Agnès Van Goethem
  11/10/2017
  Ons moeder kan terug lezen, zij heeft macula degeneratie en dank zij een speciale bril kan zij terug lezen en breien!