Microscopen tandheelkunde

Ergra engelen verdeelt uitsluitend microscopen van ZEISS. De innovatieve ZEISS microscopen behoort tot de absolute wereldtop en bieden een hoge precisie en tal van toepassingen en voordelen voor de tandheelkunde. De compacte ZEISS OPMI pico en Extaro 300 zijn makkelijk in gebruik en geven de kleinste details en fijne structuren haarfijn weer. De microscoop biedt tal van voordelen bij het plaatsen van implantaten, endodontie, parodontologie en restauratieve tandheelkunde. De microscoop kan bovendien uitgerust worden met diverse lichtbronnen zoals LED of Xenon.

Ons aanbod

Kies uit een breed aanbod microscopen van ZEISS.

ZEISS Extaro 300 dentale microscoop

Visualiseer verder met de nieuwe tandheelkundige microscoop

EXTARO® 300 van ZEISS biedt baanbrekende visualisatiemodi die nieuwe toepassingen in de micro tandheelkunde introduceren. Als eerste tandheelkundige microscoop helpt hij bij de detectie van tandcariës en maakt hij een eenvoudigere workflow voor tandherstel mogelijk. ZEISS EXTARO 300 is speciaal ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en uw praktijk radicaal te veranderen door gebruik te maken van microscopische tandheelkunde.

ZEISS OPMI pico microscoop

Chirurgische microscoop, de vertrouwde keuze van dokters


OPMI® pico van ZEISS is de meest verkochte ZEISS chirurgische microscoop wereldwijd. Hij maakt details en fijne structuren duidelijk zichtbaar. Hiermee kunt u de interessegebieden beter visualiseren, uw patiënten met consequent hoge kwaliteit onderzoeken en behandelingen bieden. Het is een uitstekende microscoop voor endo en andere chirurgische vakgebieden.

Pro Ergo microscoop

Gratis proef

Voor loepbrillen en dentale microscopen biedt ergra engelen een gratis proefperiode aan volgens het no-cure-no pay principe. Dit betekent dat u loepbrillen of microscopen gedurende een bepaalde periode kan testen. Zelfs als blijkt dat na deze periode het toestel niet voldoet aan uw verwachtingen en/of behoeften, hoeft u niets te betalen. Zo bieden wij de garantie dat we de meest geschikte oplossing leveren.

Contacteer ons

Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen?
Hebt u interesse in een workshop van ergra engelen of wenst u meer info rond ons aanbod?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 03 888 11 40 of per e-mail.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Getuigenissen

“‘Ik werk al lang met de operatieloepen van ZEISS. Elke chirurg en oogarts zou er gebruik van moeten maken. Hoe sneller je er mee begint, hoe preciezer je kunt gaan werken!”

– Dr. Jonckheere, AZ Monica Deurne