Hulpmiddelen

Operatieloepen

ergra engelen is preferred dealer van ZEISS voor operatieloepen en bijhorende verlichting. Deze operatieloepen met een vergroting van 2,5x tot 8x bieden diverse mogelijkheden voor tandartsen, hand- & vaatchirurgen, NKO-artsen, orthopedisten, plastische chirurgen en bij uitbreiding alle soorten heelkunde waarbij een precies zicht en ergonomie essentieel zijn.  Onze specialisten begeleiden u graag bij het selecteren van de juiste oplossingen.

Microscopen tandheelkunde

ergra engelen verdeelt uitsluitend microscopen van ZEISS. De innovatieve microscopen van ZEISS behoren tot de absolute wereldtop en bieden een hoge precisie en tal van toepassingen en voordelen voor de tandheelkunde.De compacte ZEISS OPMI pico en Extaro 300 zijn makkelijk in gebruik en geven de kleinste details en fijne structuren haarfijn weer. De microscoop biedt tal van voordelen bij het plaatsen van implantaten, endodontie, parodontologie en restauratieve tandheelkunde. De microscoop kan bovendien uitgerust worden met diverse lichtbronnen zoals LED of Xenon.

Gratis proef

Voor loepbrillen en dentale microscopen biedt  ergra engelen een gratis proefperiode aan volgens het no-cure-no pay principe. Dit betekent dat u loepbrillen of microscopen gedurende een bepaalde periode kan testen.  Zelfs als blijkt dat na deze periode het toestel niet voldoet aan uw verwachtingen en/of behoeften, hoeft u niets te betalen.  Zo bieden wij de garantie dat we de meest geschikte oplossing leveren.

Oculus

Om een correcte oogmeting uit te voeren zijn de juiste toestellen en accessoires essentieel. De duurzame en hoogkwalitatieve producten van het Duitse merk Oculus helpen u bij het uitvoeren van precieze oogmetingen. Zo vindt u bij ergra engelen diverse trial frames en lenzen, prisma lenzen en filters.

partner partner partner partner partner partner