Consult

Het precies vaststellen van oogaandoeningen en de bijhorende symptomen is essentieel om een correcte oplossing te kunnen bieden. Slechtzienden of personen die minder dan 3/10 zien met het beste optische hulpmiddel kunnen daarom bij ons terecht voor een consult.

Tijdens het consult voeren onze professionals een oogmeting uit in functie van uw klachten. Via een anamnese – een kort gesprek waarbij we gerichte vragen stellen over uw symptomen en klachten – brengen we de specifieke behoeften in kaart en reiken we gepaste oplossingen aan. Hierbij wint de eenvoud van de oplossing altijd. We beginnen dus met de meest makkelijke oplossing en werken op naar de meer complexe oplossingen en toestellen.

Alle door ons aangereikte oplossingen kunnen aangekocht worden via het Low Vision centrum in Schelle of via de door ergra engelen erkende verdelers. Hierdoor is ook de na-service volledig gegarandeerd en werkt u met professionals die uitsluitend met optiek bezig zijn.

Aanbod consult

U kan op verschillende locaties terecht voor een consult:

 10-tal nationale oogartsenpraktijken
diverse ziekenhuizen
Low Vision centrum in Schelle en weldra in Zaventem

Optiekzaken gespecialiseerd in Low Vision

Wenst u een consult in te plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 03 888 11 40 of info@ergra-engelen.be.

partner partner partner partner partner partner