Over ons

Wie we zijn

Wij zijn het beste wat u kan overkomen voor een beter zicht.

Wij zijn ergra engelen. De specialist in beter zicht. Wij brengen optische kennis en technologie samen om vereenvoudigde oplossingen te ontwikkelen die de levenskwaliteit van slechtzienden verbetert. Onze jarenlange ervaring leert ons dat contrast een essentiële rol speelt in het verbeteren van het zicht. Door met de juiste hulpmiddelen het contrast te verhogen en vergroten, bieden wij het beste in beter zicht.

Medewerkers

medewerker

TOM
Tom is als opticien steeds aanwezig op kantoor voor het verstrekken van eerstelijnshulp aan particulieren, opticiens en artsen. Daarnaast ontvangt hij klanten in de meetruimte voor low vision aanpassingen, bespreking van de problematiek om zo een gepaste oplossing te zoeken.

medewerker

Serge
Serge is verantwoordelijk voor de communicatie met Franstalige klanten. Mailings, promo's en credit control behoren ook tot zijn verantwoordelijkheden. Hij volgt bestellingen op en is ook verantwoordelijk voor het magazijn.

medewerker

CHANTAL
Het logistieke gedeelte van Ergra-Engelen is in goede handen bij Chantal, die de bestellingen opvolgt en het contact verzorgt met de leveranciers.

medewerker

DIRK DE RIJCKE
Dirk De Rijcke is niet alleen de zaakvoerder van Ergra-Engelen, hij is ook aanpasser en doet oogmetingen op locatie in ziekenhuizen in Wallonië en Vlaanderen.

medewerker

VINCENT
Binnen Ergra-Engelen is Vincent verantwoordelijk voor het volledige low vision gamma. Hij bezoekt opticiens in Vlaanderen en Wallonië. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor operatieloepen van Zeiss die gebruikt kunnen worden voor elke specialisatie en de dentale microscopen voor tandartsen en tandchirurgen in België en Luxemburg.

medewerker

GREGORY
Binnen Ergra-Engelen is Gregory de productspecialist. Hij beheert het aspect low vision en bezoekt opticiens en ziekenhuizen. Bovendien doet hij ook low vision aanpassingen op verschillende plaatsen in België. Als ICT-specialist weet hij ook welke nieuwe software er allemaal op de markt is.

medewerker

VERONIQUE
Veronique is verantwoordelijk voor de boekhouding en als hoofd personeelszaken op de hoogte van alles wat reilt en zeilt binnen de sociale wetgeving.

Onze missie

Vereenvoudigde oplossingen in beter zicht creëren.

In onze snel veranderende maatschappij volgen de technologische ontwikkelingen elkaar aan een duizelingwekkend tempo op. Daardoor wordt het steeds moeilijker om door de bomen het bos te zien. Dit creëert meer dan ooit de behoefte aan een ervaren optiekspecialist met de nodige kennis van zaken.

ergra engelen biedt een heldere kijk op de hedendaagse oplossingen voor een beter zicht. Vanuit een kennisgedreven aanpak en jarenlange ervaring ontwikkelen wij vereenvoudigde oplossingen voor slechtzienden. Zo vergroten en verhogen we letterlijk het contrast voor onze klanten, partners en relaties met onze optische hulpmiddelen. Onze nationale vision centra en de innovatieve kennis van onze exclusieve leveranciers spelen hierin een essentiële rol.

Nationale visioncentra
Nationale visioncentra
Vereenvoudigde oplossingen
Vereenvoudigde oplossingen
Exclusieve innovativiteit
Exclusieve innovativiteit
workspace

Ons aanbod

Het ruimste aanbod in optische kennis en producten.

Als low-vision specialist biedt ergra engelen eenvoudige oplossingen voor een beter zicht. Dankzij ons ruime aanbod en vertrekkend vanuit onze doorgedreven optische kennis kunnen we steeds visuele hulpmiddelen op maat bieden voor slechtzienden, zorgprofessionals en spotters.

Onze aanpasplaatsen en low-vision centra bieden het grootste aanbod optische hulpmiddelen, technische ondersteuning, consult en coaching. Daarnaast kan u ook in onze online shop het ruimste aanbod optische producten met kennis bekijken.

Ons aanbod wordt tot slot aangevuld met diensten voor zorgprofessionals en opticiens. Zo bieden we opleidingen, trainingen en workshops voor opticiens en consultaties in de praktijk of het ziekenhuis.

hulpmiddelen
opleidingen
accessoires
services
consult

Voor wie

Wij werken voor mensen die een verbetering van het zicht nodig hebben.

Onze ogen zijn niet alleen de poort naar de ziel maar ook naar de wereld rondom ons. ergra engelen biedt daarom hulpmiddelen die het dagdagelijkse leven van slechtzienden en mensen met een visuele beperking verbetert.

Wanneer een aangepaste bril of lenzen niet langer volstaan, kunnen wij als low-vision specialist gepaste oplossingen aanreiken om uw gezichtsscherpte te verbeteren.

ergra engelen is er ook voor opticiens, zorgprofessionals en spotters.

Met onze diensten en producten ondersteunen we professionals en hobbyisten om hun beroep en passie zo goed mogelijk te beoefenen. Zowel opticiens, artsen en chirurgen als ornitologen, zeilers en jagers kunnen op ergra engelen vertrouwen voor het beste in beter zicht.

partner partner partner partner partner partner