Opleidingen

Over onze opleidingen

ergra engelen organiseert op regelmatige basis opleidingen voor opticiens en oogspecialisten. Tijdens deze planmatige opleidingen focussen we altijd op specifieke innovaties en nieuwe producten. Zo blijft u steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe technieken op de markt. Zo voorzien we een permanente vorming in samenwerking met Odisee, afdeling Optiek & Optometrie. Tijdens deze vormingssessies – bijvoorbeeld ‘aanpassing van Kepler en Galileï bij Low Vision’ – gaat u samen met onze specialisten aan de slag met de nieuwste technieken.

Onze opleidingen gaan door in het Low Vision centrum te Schelle. Bovendien bieden we ook geaccrediteerde opleidingen in samenwerking met HUB Odisee. Daarnaast bezoeken onze specialisten diverse buitenlandse seminaries en beurzen die specifiek gericht zijn op nieuwigheden en innovaties zoals de ontwikkelingen in medische filters, prismatische loepenbrillen, telescopische kijkers, enzovoort.

Aanbod opleidingen

Hieronder kan u het actuele overzicht van opleidingen en events bekijken:

Momenteel staan er geen opleidingen op de agenda

Vraag een opleiding aan

Wenst u deel te nemen aan een van onze opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om uw opleiding in te plannen.

U kan ons contacteren via:

Telefoon: 03 888 11 40
E-mail: info@ergra-engelen.be
Contactformulier

partner partner partner partner partner partner